tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ NADŠTANDARDNÝ A ZARIADENÝ 3-IZB. BYT V NOVOSTAVBE

Cena: 148 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Nové Zámky
Kategória:Byty
Druh:3 izbový byt
Úžitková plocha:65 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:2 / 0
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:A
 
ID inzerátu:446

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj luxusný, nadštandardne zariadený 3 izbový byt v tehlovej novostavbe nachádzajúcej sa v širšom centre Nových Zámkov. Plocha bytu: úžitková 65m2. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu. Byt je po kompletných úpravách: moderná a veľká kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi, kompletne prerobený vodovodný a odpadový systém a elektroinštalácia, sadrokartónové stropy a podhľady s bodovým a LED podsvietením, interiérové dvere, celý byt je zariadený nábytkom na mieru, bezpečnostné vchodové dvere zn. ADLO, kvalitné laminátové podlahy, metrážne koberce v izbách, prvotriedne dlažby a obklady, nadrozmerný murovaný sprchový kút so sklenenou stenou a mozaikovými obkladmi, vymurované a prerobené samostatné WC s umývadlom, na oknách sú na mieru osadené štýlové zatemňovacie závesy, steny zdobia štýlové sklenené vypínače a zásuvky.
Celý byt je moderne prepracovaný až do posledného detailu či už z hľadiska dizajnu alebo funkčnosti !

Dispozične byt pozostáva: dve nepriechodné priestranné izby, obývacia izba prepojená s kuchyňou pričom kuchynský priestor je oddelený od bytu impozantnou sklenenou posuvnou stenou z tvrdeného skla, ďalej je predsieň, chodba, veľká kúpeľňa, oddelené WC a dva francúzske balkóny. Byt sa predáva aj so zariadením - úplne novým nábytkom vyrobeným na mieru: ROLL-DOOR, šatníkové skrine, nábytok a zariadenie v obývačke, nábytok a zariadenie v izbách a v predsieni, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, mikrovlnka, nepoužívaná umývačka riadu, drez vrátane drvičky odpadu, americká chladnička s výrobníkom na ľad a profi komínový odsávač pár), kuchynský stôl so stoličkami, celé zariadenie v kúpeľni vrátane automatickej práčky a sušičky, klimatizácia (všetko zariadenie ostáva tak ako je na fotkách!). K bytu prislúcha aj murovaná pivnica.
Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a bez ďalších investícií. Nízke režijné náklady a byt je kúpou ihneď voľný !

Bytový dom je zateplený a zabezpečený kamerovým systémom. Novostavba bytovky obsahuje malý počet bytových jednotiek, čím je dbané na väčšie súkromie. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovým domom. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti mesta Nové Zámky, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, detské ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 200m.

Podlaha: laminátové parkety, dlažba, metrážne koberce. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: veľký sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: ústredné, podlahové. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, optický internet, klimatizácia a trezor. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Výhody: luxusný, nadštandardne a moderne zariadený byt, kvalitné zariadenie a prevedenie, balkón, klimatizovaný, parkovanie priamo pred bytovým domom, novostavba, slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, poliklinika, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, byt je kúpou ihneď voľný, nízke režijné náklady !

! UNIKÁTNY BYT AJ PRE TÝCH NAJNÁROČNEJŠÍCH , ODPORÚČAME OBHLIADKU !

Cena nehnuteľnosti: 148 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2