tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ 4-IZB. RODINNÝ DOM S GARÁŽOU V ŠURANOCH - ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA

Cena: 125 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:4
Úžitková plocha:110 m2
Plocha pozemku:1575 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:432

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Šuranoch v ideálnej lokalite blízko centra mesta no mimo hlavnej cesty. Plocha: úžitková 110m2, pozemku 1575m2. Rodinný dom je prízemná stavba s podkrovím a polovičným podpivničením. Na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia: úplne nová nosná strešná konštrukcia - drevený krov s izoláciou, novou strešnou krytinou a odkvapovým systémom (žľaby, rýny, zvody, rúry) inak je dom v pôvodnom, ale zato vo veľmi zachovalom stave ideálnym na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Stavba domu je odizolovaná - suchá bez akejkoľvek vlhkosti na dome.

Dispozične pozostáva zo suterénu, prízemia a podkrovia:
V suteréne domu sa nachádzajú: 4x veľké pivničné priestory, kotolňa, ďalej prízemie dispozične pozostáva: z 3 samostatných izieb, predsieň, chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa a WC a podkrovie je možné rozdeliť na ďalšiu jednu alebo dve izby.
K domu prislúcha aj garáž s montážnou jamou. Za domom sa rozprestiera krásny udržiavaný veľký pozemok využiteľný na rôzne účely napr. na záhradu, okrasnú záhradu alebo na ďalší stavebný pozemok.

Dom sa nachádza v kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra mesta, v dostupnej vzdialenosti obchody, supermarket, reštaurácia, školy, škôlka, detské ihrisko, autobusová a vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica).
Podlaha: parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová (pálená tehla). Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: škridplech. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, poliklinika, zastávka autobusu, dielňa, garáž, bazén, turistika, cykloturistika, altánok.

Cena 125 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2