tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ ZREKONŠTRUOVANÝ VEĽKÝ 3-IZB. BYT S BALKÓNOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE

Cena: 115 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Ulica:MDŽ
Kategória:Byty
Druh:3 izbový byt
Úžitková plocha:75 m2
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Poschodie:2 / 0
Verejné parkovanie:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:431

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj zariadený 3 izbový byt v Šuranoch, na ul. MDŽ. Plocha: úžitková 75m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. s výťahom. Byt prešiel rekonštrukciou: nové omietky, nové podlahy, murované jadro, kúpeľňa, oddelené WC, nové rozvody, plastové okná s vonkajšími elektrickými tieniacimi roletami, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere.

Dispozične byt pozostáva: obývacia izba, 2x spálňa, kuchyňa, predsieň, chodba, veľká kúpeľňa, oddelené WC. K bytu prislúcha balkón a pivnica. Byt sa predáva aj so zariadením: nábytok - skrine, obývacia stena, konferenčný stolík, TV stolík, pohovky, nábytok na chodbe, kuchynská linka na mieru, kuchynský stôl + stoličky, nábytok v kúpeľni (viď foto). Podľa dohody je možné zariadenie a vybavenie v byte ponechať. Byt je v osobnom vlastníctve a bez tiarch.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - nové stupačky, zateplenie, fasáda, spoločné priestory, balkóny a nový výťah. Celý bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovkou. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti mesta Šurany, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, detské ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 200m.

Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, optický internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Výhody: moderný zrekonštruovaný byt, balkón, parkovanie priamo pred bytovým domom - bezproblémové parkovanie, zariadený byt, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, super lokalita, obchody, škola, škôlka, poliklinika - zdravotné stredisko, zastávka autobusu, zateplený bytový dom.

Cena 115 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2