tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ EXKLUZÍVNY PENZIÓN S GRILL BAROM REKREAČNOU CHATOU A UNIKÁTNOU POLOHOU V OBCI PODHÁJSKA

Cena: 2 100 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Podhájska
Kategória:Hotely a reštaurácie
Druh:hotel, penzion
Stav objektu:novostavba
Vek objektu:0
Úžitková plocha:750 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Garážové státie:Áno
Energ. certifikát:A
 
ID inzerátu:426

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

! EXKLUZÍVNE IBA U NÁS ! Ponúkame Vám na predaj plne funkčný a zariadený atraktívny penzión s vynikajúcimi recenziami, s vybudovanou zabehnutou a stálou klientelou v známej kúpeľnej obci Podhájska. Celý objekt, ktorý pozostáva z novostavby: PENZIÓNU, GRILL BARU, REKREAČNEJ CHATY a TENISOVÉHO KURTU sa rozprestiera na krásnom, slnečnom a rozľahlom pozemku o výmere až 3492m2 v príjemnom prírodnom prostredí pri lese s unikátnym výhľadom.


•• PENZIÓN ••

OBJEKT: Budova penziónu je vo výbornom technickom stave a disponuje zastavanou plochou 978m2 (prízemie I.NP: 489m2 a pochodie II.NP: 489m2) z čoho úžitková plocha je cca 750 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2011 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic a tehly s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Vykurovanie penziónu je zabezpečené kombináciou teplovodného podlahového vykurovacieho systému napojeného na funkčné elektrické kotle s možnosťou budúceho pripojenia tepelného čerpadla na dočasné dokúrenie priestorov sú ideálne aj prítomné klimatizačné jednotky. Celý objekt je napojený na ČOV s prepadovou žumpou.
Penzión je plne funkčný v zabehnutej prevádzke a pravidelne udržiavaný. Kapacita penziónu je pre 62 ubytovaných hostí rozdelená medzi 14x 2+2-lôžkové izby a 3x 2-lôžkové izby. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (sprchový kút, WC, umývadlo), televízor, satelit, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, internet a kvalitné nábytky na mieru ktoré sa inak nachádzajú v celom zariadení penziónu. Väčšina izieb má aj balkón s posedením a nádherným výhľadom na celú Podhájsku a areál termálneho kúpaliska s wellness centrom. V každej izbe je inštalovaná klimatizácia.
Penzión sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku v obklopení prírody s udržiavanou okrasnou záhradou a príjemnú atmosféru dotvára aj prírodné jazierko. Súčasťou penziónu je aj tenisový kurt, ktorý je možné využívať na rôzne športové účely. Celý areál ako aj objekty sú zabezpečené alarmom a kamerovým systémom.

DISPOZÍCIA: Budova penziónu dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží riešených nasledovne:

I.NP (prízemie)
- hlavný vchod
- bar so zákazkovým krbom a jedálňou: s kapacitou 45 miest na sedenie, ktorý je možný využívať aj ako kongresovú sálu alebo na rôzne iné akcie
- profesionálna kuchyňa s dvomi skladmi: je kompletne vybavená a zariadená antikórovými plnefunkčnými potrebnými gastrospotrebičmi na plné fungovanie, je navrhnutá v rámci hygienických noriem. Kuchyňa je vybavená napr. dvoma grilmi, konvektomatom, fritézou, sporákmi, mrazničkami, chladničkami atď.
- 5x izieb
- 2x WC pre hostí
- 1x WC pre zamestnancov so šatňou
- fitness centrum
- kotolňa s práčovňou
- prístrešok: ktorý je možné využívať aj ako garáž alebo sklad
- vonkajšia terasa po celej dĺžke penziónu

II.NP (poschodie)
- 12x izieb s balkónom
- veľká chodba - spoločné priestory

ZARIADENIE: Penzión sa predáva kompletne zariadený vrátane kuchyne. Predáva sa ako zabehnutý penzión, s kompletným vybavením a zariadením tak ako je na fotkách.

PARKOVANIE: Penzión disponuje dostatočnými spevnenými odstavnými plochami zo zámkovej dlažby, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie priamo v areáli s bohatou parkovacou kapacitou ako pre hostí, tak i pre personál. Parkovisko je zabezpečené kamerovým systémom.

LOKALITA: Celý objekt svojou polohou je situovaný do krásneho prostredia prírody obce Podhájska, ktorá disponuje dostatočnou občianskou vybavenosťou. Penzión má tú výhodu, že je situovaný iba 400metrov od termálneho kúpaliska s wellness centrom.


•• GRILL BAR ••

OBJEKT: Ide o samostatne stojaci prízemný objekt s rozlohou o celkovej výmere 130m2. Budova GRILL BARU je skvelou doplňujúcou časťou k penziónu je situovaná hneď vedľa neho či už pre ubytovaných alebo neubytovaných hostí. GRILL BAR sa skladá z reštauračnej barovej časti a príručnej kuchyne. K objektu prislúcha aj veľká zastrešená letná terasa po celej jeho dĺžke. Objekt bol skolaudovaný v roku 2014.
Jedná sa o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s kompletným zariadením a vybavením, ktorá je stále navštevovaná. Disponuje kapacitou minimálne 100 miest na sedenie, kapacitu je možné navýšiť rozmiestnením ďalšieho sedenia. V interiéri prevádzky sa nachádza dominantný prvok a to veľký na mieru murovaný krb zo šamotových tehál s grilom na elektrický pohon s vlastnou udiarňou, ktoré sa využívajú na prípravu rôznych gurmánskych špecialít. Vykurovanie objektu je zabezpečené krbom a vykurovacími infrapanelmi. Prevádzka má vlastné sociálne zariadenia pre mužov aj ženy. Okolie je udržiavané a upravené okrasnou záhradou a jazierkom. Pred vstupom do objektu sa nachádza parkovisko pre hostí. Celý objekt je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom. GRILL BAR sa predáva so všetkým jeho kompletným zariadením a vybavením.

DISPOZÍCIA: Budova GRILL BARU dispozične pozostáva z jedného nadzemného podlažia I.NP (prízemie) a to:

- barovej a reštauračnej časti: plne zariadený a vybavený bar vrátane reštauračnej časti - krb, masívne drevené sedenie (lavice, stoličky a stoly) z kvalitného agátového dreva, autentické hodnotné retro dekorácie doplnené rôznymi dekoráciami z celého sveta
- príručná plne zariadená a vybavená kuchyňa
- veľká krytá terasa
- sociálne zariadenia pre mužov a ženy
- sklad


•• REKREAČNÁ CHATA ••

V areáli GRILL BARU sa nachádza novopostavená jednopodlažná stavba - rekreačná chata s vlastným a samostatným vchodom s výmerou 70m2. Stavba chaty bola skolaudovaná v roku 2014. Poskytuje ubytovanie pre ubytovaných hostí ale môže slúžiť aj ako ubytovanie pre budúcich majiteľov či personál. Chata je vybavená a zariadená nábytkom na mieru (ROLL-DOOR, kuchynská linka, skrine, posteľ tak ako je na fotkách). Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachľami na tuhé palivo. Ďalšie vykurovanie alebo chladenie objektu je možné prostredníctvom inštalovanej klimatizačnej jednotky. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom. Chata sa predáva so všetkým jej zariadením a vybavením.

DISPOZÍCIA: Stavba rekreačnej chaty dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží riešených nasledovne:

I.NP (prízemie)
- vchod a predsieň
- obývacia izba
- kuchyňa
- kúpeľňa s WC
- komora
- veľká terasa po celej dĺžke chaty

II.NP (poschodie)
- schodisko
- podkrovná veľká izba, ktorá zaberá celé horné podlažie chaty


•• DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE ••

Plocha: penzión úžitková 750m2, zastavaná 978m2, pozemku 3492m2. Plocha: GRILL BAR úžitková 130m2. Plocha: rekreačná chata úžitková 70m2. Stav objektov: novostavby. Konštrukcia objektov: tehla + porobetónové tvárnice. Ostatné vybavenie: nábytky na mieru, TV satelit , internet, klimatizácie. Zabezpečenie alarmom a kamerovým systémom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V). Na pozemku sa nachádza čistička odpadových vôd s prepadovou žumpou.


•• VÝHODY ••

Penzión disponuje zabehnutou a stálou klientelou, v areáli sa nachádzajú kompletne vybavené a zariadené objekty, lokalita je situovaná v krásnom prírodnom prostredí pri lese, novovybudovaný areál, objekt sa nachádza len 400metrov od termálneho kúpaliska s wellness centrom, klimatizované a zariadené izby, tenisový kurt, slnečný areál, vlastné parkovanie v areáli, nádherný výhľad, tiché prostredie, obchody, vonkajší krb, rybolov, turistika, cykloturistika, krb, posilňovňa, sauna, altánok, občianska vybavenosť obce.


•• OBEC PODHÁJSKA ••

Obec Podhájska je dynamicky sa rozvíjajúca obec, ktorej hlavným lákadlom je celoročne navštevované termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. Obec disponuje dostatočnou občianskou vybavenosťou: potraviny, obchody, pohostinstvá, reštaurácie, hotely, penzióny, bankomat, významné termálne kúpalisko s wellness centrom, nákupná a obchodná pasáž, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, lekáreň, lekári, zdravotné stredisko, vlaková a autobusová zastávka, základná škola, materská škola.

CELÝ AREÁL AJ S OBJEKTMI JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE A BEZ AKÝCHKOĽVEK TIARCH !

ODPORÚČAME OBHLIADKU - VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ !


CENA : 2 100 000 €


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. 0918 365 285. V cene je zahrnutý kompletný právny a realitný servis a provízia pre RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2