tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PRENÁJOM ZARIADENÝ 4-IZB. BYT S BALKÓNOM V ŠURANOCH

Cena: 500,00 €/mesiac
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Ulica:Mostná
Kategória:Byty
Druh:4 izbový byt
Úžitková plocha:85 m2
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Poschodie:3 / 0
Verejné parkovanie:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:417

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izbový byt v Šuranoch, na ul. Mostná. Plocha bytu: úžitková 85m2. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Dispozične byt pozostáva: 4x nepriechodná izba, kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, špajza, šatník a balkón. K bytu prislúcha aj pivnica.

Byt sa prenajíma aj so zariadením: roll-door, obývacia stena, konferenčný stolík, TV stolík, TV, 2x pohovka, šatníková skriňa, nábytok na chodbe, kuchynská linka so spotrebičmi, kuchynský stôl + stoličky, chladnička, automatická práčka atď. (tak ako je na fotkách).

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - nové stupačky, zateplenie, fasáda, spoločné priestory a výťah. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovkou - bezproblémové parkovanie. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti Šurian, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 200m. Byt je v osobnom vlastníctve. V mesačnom nájme vo výške 500 €/mesiac sú zahrnuté aj energie.

Podlaha: parkety, dlažba. Steny: omietky. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor, internet.

Výhody: 4-izbový byt, byt so zariadením a príslušenstvom, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, výborná poloha, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, bezproblémové parkovanie, zateplený bytový dom.

Byt je ihneď voľný !

Cena 500 €/mesiac vrátane energií

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2