tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PRENÁJOM NADŠTANDARDNÝ ZARIADENÝ VEĽKÝ 2 IZB. BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE S DVOMI BALKÓNMI

Cena: 480,00 €/mesiac
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Nové Zámky
Ulica:Nábrežná
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
Úžitková plocha:68 m2
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Poschodie:4 / 5
Verejné parkovanie:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:416

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený 2 izbový byt v Nových Zámkoch na ul. Nábrežná. Plocha: úžitková 68m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 5 s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové omietky, nové podlahy, murované jadro, nová kúpeľňa s WC, nové rozvody elektriky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu, plastové okná, kuchynská linka na mieru, nové interiérové dvere, sadrokartónové stropy.

Dispozične byt pozostáva: 2x priestranná izba, kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, špajza, šatník, 2x balkón. Byt sa prenajíma aj so zariadením: kuchynská linka so spotrebičmi, kuchynské stoličky, kuchynský stôl, sedacia súprava, obývačková stena, konferenčný stolík, komoda, šatníková skriňa, chladnička a práčka. K bytu prislúcha 2x balkón a pivnica.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - nové stupačky, zateplenie, fasáda, spoločné priestory. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovkou. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti Nových Zámkov, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 500m. Byt je v osobnom vlastníctve. V mesačnom nájme vo výške 480 €/mesiac sú zahrnuté aj energie.

Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Výhody: moderný zrekonštruovaný byt, zariadený byt, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom.

Cena za prenájom je 480 €/mesiac vrátane energií

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2