tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ NADŠTANDARDNÁ LUXUSNÁ 6-IZB. RODINNÁ VILA

Cena: 1 030 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Šaľa
Obec:Šaľa
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:6
Úžitková plocha:489 m2
Plocha pozemku:2459 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:402

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj zariadenú modernú rodinnú vilu v Šali. Plocha: úžitková 489m2, zastavaná 637m2, pozemku 2459m2. Jedná sa o dvojpodlažnú novostavbu typu bungalov postavený v roku 2014. Celá novostavba je výlučne postavená z vysokokvalitných materiálov a je nadštandardne zariadená: kuchynská linka s vysokým leskom so vstavanými spotrebičmi a kuchynským ostrovčekom, dlažba vysoký lesk, podlahové kúrenie, hliníkové okná trojsklo s vonkajšími hliníkovými roletami s elektrickým ovládaním, v každej izbe sa nachádzajú vstavané skrine. Dom je vybavený kamerovým systémom, bezpečnostným zariadením, LED osvetlením, klimatizáciou, krbom, elektrická brána s videovrátnikom.
Dispozične pozostáva: zo vstupnej predsiene odkiaľ sa prechádza do veľkorysého priestoru kde sa nachádza rozsiahla obývacia miestnosť s jedálňou a veľkou kuchyňou s priamym vstupom na vonkajšiu terasu a do záhrady, ďalej disponuje 3 priestrannými spálňami, priestrannou detskou izbou a technickou miestnosťou, welness zónou a veľkým šatníkom. Rodinný dom ďalej poskytuje veľkú garáž pre dva autá.
Pozemok je krásne upravený a udržiavaný, s okrasnou záhradou vrátane automatickej závlahy a bazénom v rozmere 15x3. Celý pozemok je obklopený vysokým murovaným plotom ktorý poskytuje dokonalé súkromie. K domu vedie prístupová cesta. Rodinný dom sa nachádza v perfektnej tichej lokalite v súkromí. Dom je v osobnom vlastníctve
Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: omietky, tapety. Okná: hlinníkové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet, klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Rovná strecha. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa.

Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, vonkajší krb, bazén, cykloturistika, sauna, altánok, welness, garáž pre 2 autá, veľký udržiavaný pozemok.

Cena stanovená na základe znaleckého posudku 1 030 000 €.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2