tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ NOVOSTAVBA 4 - IZB. BUNGALOVU S GARÁŽOU BLÍZKO CENTRA ŠURIAN

Cena: 222 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:4
Úžitková plocha:143 m2
Plocha pozemku:879 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:392

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu vo vyhľadávanej časti Šurian neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom väčšej veľkosti so 4 priestrannými izbami a vstavanou garážou so skladovacou galériou. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a komfortnou kuchyňou kde sa nachádza aj samostatný sklad potravín prípadne špajza, 3x samostatné izby, 2x samostatné WC, veľká kúpelňa a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby ako aj z kuchyne. Závetrie i terasu chráni vysunutá strecha ktorá slúži ako prístrešok i slnolam. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať.

Novostavba bungalovu sa predáva v štádiu - HOLODOM - v ktorého cene je ďalej zahrnuté: nosná strešná konštrukcia - väzníkový krov, strešná krytina, odkvapový systém (žľaby, rýny, zvody, rúry), zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami a garážovou bránou, na vymurovanie obvodových múrov a priečok boli použité murovacie tvárnice zn. YTONG a podľa dohody je možnosť predprípravy na klimatizáciu, tepelné čerpadlo, plynový kotol a krb. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom.
Plocha: podlahová 143m2, zastavaná 168m2, pozemku 900m2. Podlaha: betónové potery. Okná: plastové (trojsklo). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: špajza. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: murovacie tvárnice zn. YTONG, obvodové múry 30cm, priečky 15cm. Ostatné vybavenie: možnosť predprípravy na klimatizáciu, tepelné čerpadlo, plynový kotol a krb. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridplech. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, vodovodná prípojka a kanalizácia.
Výhody: moderná novostavba - bungalov, slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, výborná lokalita, terasa a garáž.

CENA HOLODOMU: 222 000 €

V cene bude zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2