tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ 4 - IZB. RODINNÝ DOM V OBCI LIPOVÁ

Cena: 69 900,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Lipová
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:4
Úžitková plocha:115 m2
Plocha pozemku:953 m2
Verejné parkovanie:Áno
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:381

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Lipová. Plocha: úžitková 115m2, zastavaná 140m2, pozemku 953m2. Rodinný dom je prízemná čiastočne podpivničená stavba v pôvodnom, ale zato v zachovalom stave vhodným aj na rekonštrukciu. Dom je napojený na všetky IS (voda, plyn, elektrika, žumpa). Stavba domu dispozične pozostáva zo štyroch izieb, predsieň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC a letná kuchynka ktorú možno využiť ako ďalšiu izbu. V dome je funkčné kúrenie novým vymeneným plynovým kotlom prostredníctvom vymenených výhrevných telies - radiátorov s novým vyvložkovaným komínom. Za domom sa rozprestiera pekný pozemok využiteľný na rôzne účely. Dom sa nachádza v dostupnej lokalite v strede obce Lipová, v dostupnej vzdialenosti obchod, škola, škôlka a autobusová zastávka. Obec Lipová disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekár, obchod, autobusová a vlaková zastávka). Dom je bez tiarch.
Podlaha: parkety, dlažba, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor, internet. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, dielňa, rybolov, cykloturistika.

Cena 69 900 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2