tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ RODINNÝ DOM V ŠURANOCH - KOSTOLNÝ SEK

Cena: dohodou
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Ulica:Kostolná
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:pôvodný stav
Počet izieb:3
Úžitková plocha:95 m2
Plocha pozemku:1880 m2
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:351

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Šuranoch v tichej časti Kostolný sek. Jedná sa o jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom zachovalom stave vhodným aj na rekonštrukciu. Stavba domu dispozične pozostáva z troch izieb, predsieň, chodba, kuchyňa, WC, špajza. Dom je z časti aj podpivničený. V dome je funkčné kúrenie plynovými gamatkami. Za domom sa rozprestiera krásny veľký pozemok využiteľný na rôzne účely.
Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v dostupnej vzdialenosti obchody, supermarket, reštaurácia, školy, škôlka. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica).
Plocha: úžitková 95m2, zastavaná 105m2, pozemku 1880m2, pivnica 14m2. Podlaha: parkety, dlažba, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: plynovými gamatkami. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, dieľňa, rybolov, turistika, cykloturistika.

Cena 99 900€ + pri vážnom záujme dohoda istá

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2