tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PRENÁJOM VEĽKÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM V ŠURANOCH

Cena: 1 000,00 €/mesiac
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Šurany
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Počet izieb:7
Úžitková plocha:280 m2
Plocha pozemku:586 m2
Garážové státie:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:279

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom moderný zariadený 7 izbový rodinný dom v Šuranoch. Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dom pozostáva z prízemia a 1. poschodia. Dispozícia domu je nasledovná:
> prízemie: vstupná hala, kuchyňa spojená s obývačkou, jedáleň, 1x samostatná izba, samostatné WC a kúpelňa, špajza a šatník. > 1. poschodie: chodba, 5x samostatná izba, 2x kúpeľňa, 2x samostané WC, balkón.
V celom dome je zavedené podlahové kúrenie. K domu prislúcha prístrešok pre autá a obrovský prístrešok na sedenie s murovaným vonkajším grilom. Dom sa prenajíma aj so zariadením. V dome sa nachádza 16 lôžok, čiže je ideálny aj pre skupinu robotníkov, pracovníkov alebo ideálny je taktiež na ubytovanie pre pracovnú agentúru. V mesačnom nájme vo výške 1 000 €/mesiac nie sú zahrnuté energie.
Plocha: podlahová 280m2, pozemku 586m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: eurookná. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: televízor, internet, klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie. Dom je napojený na všetky IS: vodovod, elektrická prípojka (220/380V), plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dieľňa, vonkajší krb, altánok.

Cena 1 000 €/mesiac

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2