tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ MODERNÁ NOVOSTAVBA RODINNÝ DOM - BUNGALOV V NOVEJ ŠTVRTI OBCE DOLNÝ OHAJ

Cena: 158 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Dolný Ohaj
Ulica:Sestry Zdenky
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:3
Úžitková plocha:82 m2
Plocha pozemku:440 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:A
 
ID inzerátu:439

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti v obci Dolný Ohaj v novovybudovanej štvrti ul. Sestry Zdenky. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti s troma izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, kúpeľňa s WC, samostatné WC a technická miestnosť.

Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a vlastný septik-žumpa. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály.

Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: izolovaná plochá strecha s odkvapovým systémom (žľaby, odkvapy, zvody a rúry), zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, odkvapový systém okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - kvalitná vodeodolná laminátová podlaha zn. EGGER, maľovky, interiérové dvere, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom zn. BOSCH, vypínače a zásuvky, všetka sanita. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom.

Plocha: úžitková 82,25m2, pozemku 440m2. Podlaha: parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: WC geberit, sprchovací kút walk in. Oddelené WC geberit. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Izolovaná plochá strecha. Prevažne rovinatý pozemok s miernym sklonom. Nová betónová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), septik - žumpa, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn.

Dom sa nachádza v tichej a novovybudovanej kľudnej časti v obci Dolný Ohaj. Obec Dolný Ohaj disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekár, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová stanica).

Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita.

CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : Cena 158 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia toho najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru pre kupujúceho !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2