tel.: +421 918 365 285

info-ZVNC-imreality.sk

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

NA PREDAJ REKREAČNÉ ZARIADENIE SPOLU SO ZRUBOM V OBCI PODHÁJSKA

Cena: 336 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Podhájska
Kategória:Chaty a rekreačné objekty
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:14
Úžitková plocha:390 m2
Plocha pozemku:1204 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:342

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj zariadený celoročne obývateľný rekreačný objekt so zrubom v obci Podhájska so zabehnutou klientelou. Celý objekt sa rozprestiera na veľkom slnečnom pozemku s vlastným parkoviskom. Objekt pozostáva z troch samostatných stavieb ( 2x rekreačný objekt, 1x zrub) v ktorých sa nachádza dokopy 14 izieb, ubytovanie hostí je možné v 2,3 a 4 lôžkových izbách. Kapacita celého objektu je 60 ľudí. V každej izbe sa nachádza TV, kuchynka s varičom, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a vybavením na varenie. Každá izba disponuje vlastným sociálnym zariadením: sprchovací kút, umývadlo, WC. Vykurovanie objektov je zabezpečené elektrickými radiátormi. V areáli objektu sa nachádza veľký altánok pre hostí s vonkajším grilom. Celý objekt má výbornú polohu v ktorého blízkosti sa nachádzajú potraviny, pošta, reštaurácie, železničná a autobusová stanica a termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom.
Plocha: úžitková 390m2, zastavaná 790m2, pozemku 1204m2. Podlaha: parkety, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, umývadlo, WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná dvojplatnička, chladnička. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: televízor, internet. Zabezpečenie alarmom. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V). Na pozemku sa nachádza žumpa a ČOV.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, vonkajší krb, rybolov, turistika, cykloturistika, altánok, parkovisko.

Obec Podhájska je dynamicky sa rozvíjajúca obec, ktorej hlavným lákadlom je celoročne navštevované termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka.

VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ !

Cena 336 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ivan Matejíčka
Telefón:0918 365 285
E-mail:info-ZVNC-imreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2